Wash all vegetables well. Peel the vegetables if necessary. Turn on the oven to preheat to 180°C.
Хорошо помойте все овощи. При необходимости почистите овощи. Включите духовку разогреваться до 180 °С.
Dice the onions, peppers, tomatoes and bacon.
Нарежьте кубиками лук, перец, помидоры и бекон.
Place the onion in a frying pan and fry it in butter until golden. Add bacon and cook for another 5 minutes.
Выложите лук на сковороду и обжарьте его до золотистости на сливочном масле. Добавьте бекон и жарьте еще 5 минут.
Place the fried onions and bacon in baking dishes, add peppers and tomatoes.
Выложите обжаренный лук с беконом в формочки для запекания, добавьте перец и помидоры.
In a separate bowl, beat eggs with milk, salt, pepper and flour. And pour into the molds with the vegetables.
В отдельной миске взбейте яйца с молоком, солью, перцем и мукой. И влейте в формочки к овощам.
Place the mold in the oven for 20-25 minutes at 180°C.
Отправьте форму в духовку на 20-25 минут при 180 °С.
Generously fried greens and onions. You can sprinkle grated cheese on top.
Щедро глазунью зеленью и луком. Сверху можете посыпать тертым сыром.