Wash the vegetables and herbs, heat a frying pan with oil. Lightly crush the garlic with a knife.
Вымойте овощи и зелень, разогрейте сковороду с маслом. Чеснок слегка раздавите ножом.
Cut the vegetables: onions into half rings, peppers into strips, tomatoes into slices.
Нарежьте овощи: лук полукольцами, перец полосками, помидоры дольками.
Add salt to a heated frying pan with oil, add onion and garlic. We need the garlic for flavor; after 2-3 minutes, take it out and continue frying the onion.
В разогретую сковороду с маслом добавьте соль, всыпьте лук и чеснок. Чеснок нам нужен для аромата, через 2-3 минуты достаньте его, а лук продолжайте жарить.
Add pepper and simmer until soft. Place the tomatoes in the pan and add tomato paste if desired.
Добавьте перец и тушите до мягкости. Выложите помидоры в сковороду и добавьте томатную пасту при желании.
Make wells in the vegetable mixture and crack the eggs into them. Place spinach on top, season with salt and pepper and cover with a lid. Leave for 5-7 minutes until the eggs are ready.
Сделайте в овощной смеси углубления и разбейте туда яйца. Сверху выложите шпинат, посолите, поперчите и закройте крышкой. Оставьте на 5-7 минут до готовности яиц.
Serve scrambled eggs with whole grain toast.
Подавайте яичницу с гренками из цельнозернового хлеба.