Peel the potatoes and onions. Sift the flour.
Очистите картофель и лук от кожуры. Просейте муку.
Mix eggs with water, salt and flour and knead the dough. It should be elastic and pliable.
Яйца смешайте с водой, солью и мукой и замесите тесто. Оно должно быть эластичным и податливым.
Grind the potatoes and onions in a blender and strain out the juice. You should have about 300 ml of liquid separated. Salt and pepper the potato and onion filling.
На блендере измельчите картофель с луком и сцедите выделившийся сок. У вас должно отделиться примерно 300 мл жидкости. Посолите и поперчите картофельно-луковую начинку.
Roll out the dough to a thickness of 1-1.5 cm and cut out circles from it, place the filling in the center of each and seal the edges, forming dumplings.
Раскатайте тесто толщиной 1-1,5 см и вырежьте из него кружочки, уложите в центр каждого начинку и залепите края, формируя пельмешки.
Place the dumplings in boiling salted water and cook for 8-9 minutes, stirring gently with a slotted spoon.
Положите пельмени в кипящую подсоленную воду и варите 8-9 минут, осторожно помешивая шумовкой.
Serve the dumplings with potatoes hot, after pouring them with butter or sour cream. Sprinkle with chopped garlic and herbs.
Подавайте пельмени с картошкой горячими, предварительно полив их сливочным маслом или сметаной. Посыпьте измельченным чесноком и зеленью.