Measure out the required amount of spices, add salt, honey, mustard and mix everything. Rinse and blot the lard with a napkin. Turn on the oven.
Отмерьте необходимое количество специй, добавьте соль, мед, горчицу и все смешайте. Промойте и промокните салфеткой сало. Включите духовку.
Take a piece of lard and coat it with the resulting marinade. Hide in the cold for 10 hours. Also put the remaining marinade in the refrigerator.
Возьмите кусок сала и обмажьте его получившимся маринадом. Спрячьте в холод на 10 часов. Оставшийся маринад также уберите в холодильник.
Remove the lard from the refrigerator, coat with the remaining marinade and bake it in the oven at 180°C for about 20-30 minutes.
Достаньте сало из холодильника, обмажьте оставшимся маринадом и поставьте его запекать в духовку 180°С около 20-30 минут.
Remove from oven, let cool.
Выньте из духовки, дайте остыть.
Serve on a wooden cutting board, cutting into pieces without removing the skin. Add more herbs: dill, parsley, green garlic. Pairs surprisingly well with arugula.
Подавайте на деревянной разделочной доске, нарезав кусочками, не удаляя шкурку. Добавьте побольше зелени: укропа, петрушки, зеленого чеснока. Удивительно хорошо сочетается с рукколой.