Sift the flour through a fine sieve. Grind the meat through a meat grinder with onions. Add spices, salt and knead the minced meat.
Муку просейте через мелкое сито. Мясо прокрутите через мясорубку с луком. Добавьте специи, соль и вымесите фарш.
In a deep bowl, mix flour, water, milk and egg. Knead the elastic dough and divide into equal portions.
В глубокой миске смешайте муку, воду, молоко и яйцо. Замесите упругое тесто и разделите на равные порции.
Roll out each piece of dough with a rolling pin and place the minced meat in the center. Place a piece of butter on top of the minced meat and seal the edges to the center.
Скалкой раскатывайте каждый кусочек теста и в центр выкладывайте фарш. Сверху на фарш положите кусочек масла, и залепите края к центру.
Dip each manti in vegetable oil and place in a pressure cooker. Cook the resulting manti in a pressure cooker for about 30 minutes.
Окуните каждый мант в растительное масло уложите в скороварку. Готовьте получившиеся манты в скороварке примерно 30 минут.
Serve the manti on a platter decorated with finely chopped herbs to your taste and add sour cream to the center of the dish.
Подавайте манты на блюде украшенные мелконарезанной зеленью по вашему вкусу и в центр блюда добавьте сметану.