Wash the beets and bake in the oven or boil in salted water.
Свеклу помойте и запеките в духовке или отварите в подсоленной воде.
Mix olive oil, soy sauce, honey, mustard in a bowl and pour this mixture over the boiled beets, cut into arbitrary cubes. Lightly pound the chicken fillet and fry in a frying pan for 8 minutes on each side.
Смешайте в миске оливковое масло, соевый соус, мед, горчицу и полейте этим составом нарезанную произвольными кубиками отварную свеклу. Куриное филе слегка отбейте и обжарьте на сковороде по 8 минут с каждой стороны.
Chop the pistachios. Cut the feta cheese into 2 x 2 cm pieces and roll in ground pistachios.
Измельчите фисташки. Сыр фета нарежьте кусочками размером 2 × 2 см и обваляйте в молотых фисташках.
Cut the chicken fillet into pieces and place on a plate along with lettuce leaves.
Куриное филе нарежьте кусочками и выложите на тарелку вместе с листьями салата.
Place beets seasoned with sauce on top. Add feta cheese at the end.
Сверху уложите свеклу, заправленную соусом. В конце положите сыр фета.
Serve the salad warm. You can offer it with rye bread.
Подавайте салат в теплом виде. К нему можете предложить ржаной хлеб.