Wash the chicken breast and dry with a towel. Grate the garlic cloves and mix with salt and pepper.
Куриную грудку вымойте и обсушите полотенцем. Натрите зубчики чеснока на терке и смешайте с солью и перцем.
Rub the breast with a mixture of salt, pepper and garlic. Leave to marinate for 20 minutes.
Натрите грудку смесью из соли, перца и чеснока. Оставьте промариноваться в течении 20 минут.
Place the chicken breast in a steamer and place spices (dried dill, thyme) there to add flavor to the tender meat. Cooking time will depend on the specific steamer model. On average, chicken breast cooks in a double boiler for 20 minutes.
Выложите куриную грудку в пароварку и туда же поместите специи (сушеный укроп, тимьян), для придания аромата нежному мясу. Время приготовления будет зависеть от конкретной модели пароварки. В среднем куриная грудка в пароварке готовится 20 минут.
Serve this tender chicken breast with fresh vegetables and garlic.
Подавайте эту нежную куриную грудку со свежими овощами и чесноком.