Wash the mushrooms and cut into slices. Peel the onion and cut into half rings.
Грибы помойте и нарежьте дольками. Лук почистите и нарежьте полукольцами.
Place the frying pan on the fire, heat it up, add the butter and add the onions and mushrooms. Fry until the moisture has evaporated from the mushrooms and the pieces are browned.
Поставьте сковороду на огонь, разогрейте ее, положите сливочное масло и в него выложите лук и грибы. Жарьте, пока из грибов не выпарится влага, а кусочки не поджарятся.
In a separate bowl, whisk the eggs and milk. Add herbs, mustard, salt, pepper and stir.
В отдельной миске взбейте венчиком яйца с молоком. Добавьте зелень, горчицу, соль, перец и перемешайте.
Pour the egg mixture into the mushrooms and onions. When the mixture has set a little, start lifting it with a spatula and stirring, this will take 2 minutes.
Влейте яичную смесь к грибам и луку. Когда масса немного схватится, начинайте лопаткой приподнимать ее и перемешивать, на это уйдет 2 минуты.
Add toast with cheese and tomatoes to the scramble.
Добавьте к скрэмблу тосты с сыром и помидорами.