Grate the cheese on a coarse grater, wash the tomatoes, and peel the garlic.
Сыр натрите на крупной терке, помидоры помойте, чеснок почистите.
Cut the tomatoes into slices and place in a heated frying pan with oil.
Нарежьте помидоры дольками и положите в разогретую сковороду с маслом.
Pass the garlic through a press and add to the tomatoes. Stir and cover with a lid to infuse the tomatoes with the aroma of garlic. Simmer for 2 minutes.
Пропустите через пресс чеснок и добавьте к помидорам. Перемешайте и накройте крышкой, чтобы помидоры пропитались ароматом чеснока. Потушите 2 минуты.
Open the lid, turn the tomatoes over and crack the eggs into them. Bring to readiness, making the yolk firm or liquid as you wish.
Откройте крышку, переверните помидоры и разбейте к ним яйца. Доведите до готовности, сделав желток плотным или жидким по своему усмотрению.
Salt and sprinkle with grated cheese.
Посолите и посыпьте тертым сыром.
Top scrambled eggs with toasted whole grain bread.
Добавьте к яичнице поджаренные тосты из цельнозернового хлеба.