Wash and peel the mushrooms, let the water drain. If the chanterelles are of different sizes, then cut the large ones into 2-4 pieces.
Грибы вымойте и очистите, дайте воде стечь. Если лисички разного размера, то большие разрежьте на 2-4 части.
Place the frying pan on the fire, heat it up, add the butter, let it melt and add the mushrooms. Fry the mushrooms until golden brown, waiting until all the moisture has evaporated.
Поставьте сковороду на огонь, разогрейте ее, положите сливочное масло, дайте растопиться и выкладывайте грибы. Жарьте грибы до золотистого цвета, дождавшись, когда испарится вся влага.
Break the eggs one at a time into the fried chanterelles, add salt and pepper, and cook until done.
Разбейте яйца по одному в жареные лисички, посолите, поперчите, доведите до готовности.
Before serving, add more herbs and fresh vegetables to the scrambled eggs with mushrooms. This can be spinach, parsley, dill, cilantro and cucumbers, tomatoes, bell peppers.
Перед подачей добавьте к яичнице с грибами побольше зелени и свежие овощи. Это может быть шпинат, петрушка, укроп, кинза и огурцы, помидоры, болгарский перец.