Wash vegetables and herbs.
Вымойте овощи и зелень.
Cut the eggplant into cubes, add salt and leave for 10 minutes, then rinse with water to remove the bitterness.
Баклажан нарежьте кубиками, посолите и оставьте на 10 минут, затем промойте водой, чтобы избавиться от горечи.
Cut the tomato and pepper into cubes. Chop the garlic. Cut the onion into half rings or cubes.
Помидор и перец нарежьте кубиками. Чеснок измельчите. Лук нарежьте полукольцами или кубиками.
Place the eggplant, peppers, and onions in a preheated frying pan with vegetable oil and fry for 7 minutes. Then add tomatoes, green onions and garlic. Salt, pepper and add your favorite spices. Fry for another 5 minutes.
В разогретую сковороду с растительным маслом выложите баклажан, перец, лук, обжарьте 7 минут. Затем добавьте помидоры, зеленый лук и чеснок. Посолите, поперчите и добавьте любимые специи. Жарьте еще 5 минут.
Make holes in the vegetable mixture and break the eggs into them and add salt. Sprinkle with herbs, close the lid and cook for another 5 minutes.
Сделайте в овощной массе углубления и разбейте туда яйца, посолите. Посыпьте зеленью, закройте крышкой и готовьте еще 5 минут.
Serve scrambled eggs with bread and cream sauce.
Подавайте яичницу с хлебом и сливочным соусом.