Chop the dill. You will also need a frying pan, a fork and a spatula.
Укроп измельчите. Также понадобится сковорода, вилка и лопатка.
Break the eggs into a bowl and beat with a whisk or fork until smooth.
Разбейте яйца в миску, венчиком или вилкой взболтайте до однородности.
Cut the cream cheese into small pieces and add to the beaten eggs, also add garlic and finely chopped dill, salt, pepper and mix well.
Сливочный сыр нарежьте маленькими кусочками и добавьте к взбитым яйцам, также добавьте чеснок и мелко нарезанный укроп, соль, перец и хорошо перемешайте.
Heat a frying pan greased with butter over high heat. Then pour in the beaten egg mixture. Turn down the heat.
Разогрейте сковороду, смазанную сливочным маслом на большом огне. Затем влейте смесь из взбитых яиц. Убавьте огонь.
Stir the eggs occasionally to form large egg flakes.
Периодически помешивайте яйца, чтобы получились крупные яичные хлопья.
Serve the eggs Swedish style with a generous sprinkling of green onions. You can serve them with tomatoes, cucumbers, beans or corn.
Подавайте яйца по-шведски, щедро присыпав зеленым луком. К ним можно подать помидоры, огурцы, фасоль или кукурузу.