Wash the eggs and greens well.
Хорошо помойте яйца и зелень.
Place the frying pan on the stove, pour in the oil, but do not turn on the heat.
Сковороду поставьте на плиту, влейте масло, но огонь не включайте.
Crack the eggs into the frying pan and turn the stove on to medium heat. Add salt and spices. If you like a runny yolk, cook for about 5 minutes; if it’s thicker, cover with a lid. 1 minute before readiness, sprinkle with finely chopped herbs.
Разбейте яйца в сковороду, включите плиту на средний огонь. Добавьте соли и специй. Если любите жидкий желток, то готовьте около 5 минут, если более плотный — накройте крышкой. За 1 минуту до готовности посыпьте мелко нарезанной зеленью.
Before serving, sprinkle hot eggs with grated cheese and serve eggs with toast, vegetables and spinach leaves.
Перед подачей горячие яйца посыпьте тертым сыром, подайте к яйцам тосты, овощи и листья шпината.