Wash the eggs. Turn on the slow cooker. Using a brush, coat the multicooker bowl with olive oil.
Яйца вымойте. Включите мультиварку. С помощью кисточки смажьте чашу мультиварки оливковым маслом.
Set the “Baking” or “Frying” mode. Wait 1 minute for the bowl to heat up. Crack the eggs into the slow cooker. Close the lid. Cook according to the mode or set the time to 10 minutes.
Установите режим «Выпечка» или «Жарка». Подождите 1 минуту, чтобы чаша нагрелась. Разбейте яйца в мультиварку. Закройте крышку. Готовьте согласно режиму или установите время 10 минут.
Open the multicooker, sprinkle the eggs with herbs, add spices and salt.
Откройте мультиварку, посыпьте яйца зеленью, добавьте специи, соль.
Remove the eggs from the bowl to a plate. Serve with cheese or sandwiches.
Выложите яйца из чаши на тарелку. Подавайте с сыром или бутербродами.