Wash the parsley and chop.
Помойте петрушку и измельчите.
Heat a frying pan on the stove, add butter.
Сковороду раскалите на плите, добавьте сливочное масло.
Break the eggs one at a time and very carefully into a plate so as not to damage the yolk. It is convenient to do this with a knife: hit the middle of the egg with the blade of the knife, and using this crack, open the egg and pour it into a plate.
Разбейте яйца поочередно и очень аккуратно в тарелку, чтоб не повредить желток. Делать это удобно ножом: ударьте лезвием ножа посередине яйца, и с помощью этой трещины откройте яйцо и перелейте в тарелку.
When the pan is hot and the butter is melted, add the eggs to the pan. When the whites set, this is about 2 minutes, lower the temperature. Fry for another 2 minutes, do not overcook: the yolk should remain liquid.
Когда сковорода нагреется, а масло расплавится, отправьте яйца на сковороду. Когда схватиться белок, это примерно 2 минуты, сделайте температуру меньше. Жарим еще 2 минуты, не передержите: желток должен остаться жидким.
Sprinkle the eggs with parsley. Serve them with toast with cheese, tomato and herbs.
Посыпьте яйца петрушкой. Подайте к ним тосты с сыром, помидором и зеленью.