Sift the flour through a fine sieve. Boil and cool the chicken eggs, then peel and cut into cubes. Finely chop the green onions.
Муку просейте через мелкое сито. Куриные яйца отварите и охладите, затем очистите и нарежьте кубиками. Зеленый лук мелко нарежьте.
Mix flour, salt and egg. Knead the dough in a bowl, gradually adding water. Knead the dough into an elastic dough and roll it into a layer 1-1.5 cm thick.
Смешайте муку, соль и яйцо. В миске замесите тесто, постепенно добавляя воду. Вымесите тесто эластичное тесто и раскатайте в пласт толщиной 1-1,5 см.
Mix green onions with eggs. Salt and pepper to taste.
Зеленый лук смешайте с яйцами. Посолите и поперчите по вкусу.
Use a cup or glass to cut out circles from the dough, place the filling on top and fold in half, pressing the edges with your hands.
Чашкой или стаканом вырезайте из теста кружочки, сверху укладывайте начинку и сложите пополам, руками прижимайте края.
Pour water into a saucepan and place on fire. Once the water boils, cook the dumplings for about 5-7 minutes.
Налейте воду в кастрюлю и поставьте на огонь. Как только вода закипит, варите вареники примерно 5-7 минут.
Serve dumplings with various sauces and seasonings to suit your taste.
Подавайте вареники с различными соусами и приправами на ваш вкус.