Sift the flour. Grind the meat (lamb, pork or veal) through a meat grinder with onions in advance, thereby reducing the cooking time. Add spices and salt and knead the minced meat.
Муку просейте. Мясо (баранина, свинина или телятина) заранее прокрутите через мясорубку с луком, тем самым вы сможете уменьшить время приготовления блюда. Добавьте специи и соль и вымесите фарш.
Mix flour, water, milk and egg. Knead an elastic, dense dough and divide into equal portions.
Смешайте муку, воду, молоко и яйцо. Замесите упругое, плотное тесто и разделите на равные порции.
Using a rolling pin, roll out each piece of dough and cut out equal squares. Place minced meat with butter in the center. Fold the manti in a special way - first the opposite edges of the dough, and then connect everything together.
Скалкой раскатывайте каждый кусочек теста и вырезайте равные квадраты. В центр уложите фарш со сливочным маслом. Залепите мант особым образом – сначала противоположные края теста, а затем все соедините вместе.
Dip each manti in vegetable oil and place in a manti bowl. Cook for approximately 25-30 minutes.
Окуните каждый мант в растительное масло уложите в мантовницу. Готовьте примерно 25-30 минут.
Serve the manti hot on a platter. Sprinkle fresh, finely chopped herbs on top, which will add flavor and aroma to the dish.
Подавайте манты горячими на блюде. Сверху посыпьте свежую, мелконарезанную зелень, которая добавит вкус и аромат блюду.