Prepare your food.
Подготовьте продукты.
Place a small saucepan on the fire, put butter in it, melt and add quinoa, simmer the cereal for 2-3 minutes in oil and pour in water and salt. Bring to a boil and reduce heat. Cook for 10 minutes until liquid is absorbed.
Поставьте на огонь небольшую кастрюлю, положите в нее сливочное масло, растопите и добавьте киноа, томите крупу 2-3 минуты в масле и влейте воду, посолите. Доведите до кипения и сделайте огонь меньше. Варите 10 минут до впитывания жидкости.
Fry the bacon for 2 minutes on each side until the pieces are crispy.
Обжарьте бекон по 2 минуты с каждой стороны, чтобы кусочки стали хрустящими.
Place bacon on top of quinoa. You can stir if desired.
Выложите бекон сверху на киноа. При желании можно перемешать.
Serve the bacon and quinoa with a bowl of fresh vegetable salad.
Подавайте киноа с беконом вместе с пиалой салата из свежих овощей.