Measure out the required amount of ingredients. Wash the mushrooms thoroughly, remove the edge of the stem. If the mushrooms are large, cut each one into 2 parts. Cut the bacon into slices and wash the cereal.
Отмерьте нужное количество ингредиентов. Грибы хорошенько помойте, удалите край ножки. Если опята крупные — разрежьте каждый на 2 части. Бекон нарежьте пластинками, а крупу промойте.й
Place a saucepan or deep frying pan on the stove, put the butter and melt it, add buckwheat and fry it, stirring constantly in the oil for 5 minutes, then pour in water and add salt and spices. When it boils, lower the temperature. Cook for 20 minutes.
Кастрюльку или глубокую сковороду поставьте на плиту, положите сливочное масло и растопите его, добавьте гречку и жарьте ее постоянно помешивая в масле 5 минут, затем влейте воду и посолите, добавьте специи. Когда закипит сделайте тише температуру. Варите 20 минут.
While the buckwheat is cooking, take a frying pan and fry the bacon on each side for 2 minutes until crispy. Then add the mushrooms to the bacon and fry for another 10 minutes.
Пока вариться гречка возьмите сковороду и обжарьте бекон с каждой стороны по 2 минуты, чтобы он стал хрустящим. После к бекону добавьте грибы и жарьте еще 10 минут.
Mix the porridge with bacon and mushrooms.
Перемешайте кашу с беконом и грибами.
Serve the porridge on large white plates, using a serving ring, so your dinner will be especially festive. Sauerkraut salad will be a good addition to buckwheat with mushrooms and bacon.
Подавайте кашу на больших белых тарелках, используйте кольцо для сервировки, так ваш ужин будет особенно праздничным. Салат из квашеной капусты будет хорошим дополнением к гречке с грибами и беконом.