Wash the mushrooms, cut off the weathered part of the stem. Cut the mushrooms themselves into cubes. Chop the bacon into slices.
Грибы помойте, срежьте обветренную часть ножки. Сами грибы нарежьте кубиками. Бекон измельчите пластинками.
Place a small saucepan with butter on the fire, melt it and add the cereal, simmer in the oil for 5 minutes and pour in water and salt. Bring to a boil and reduce heat. Cook for 30-35 minutes until done.
Поставьте на огонь небольшой сотейник со сливочным маслом, растопите его и добавьте крупу, томите 5 минуты в масле и влейте воду, посолите. Доведите до кипения и сделайте огонь меньше. Варите 30-35 минут до готовности.
Fry the bacon on each side for 2 minutes, add the mushrooms to the bacon and simmer for another 10-15 minutes until the water has evaporated.
Обжарьте бекон с каждой стороны по 2 минуты, добавьте к бекону грибы и тушите еще 10-15 минут, пока вода не выпарится.
Add bacon and mushrooms to the porridge. Stir.
Выложите бекон с грибами в кашу. Перемешайте.
Serve the porridge with bacon and mushrooms, sprinkled with fresh chopped herbs.
Подавайте кашу с беконом и грибами, посыпав свежей измельченной зеленью.