Добавляйте треки, книги, тексты, слова в избранное! Для этого пройдите простую регистрацию.
Английский может быть забавным и веселым – переходите на наш телеграмм канал!

Recipes / Eggplant fan with lard Баклажанный веер с салом

Баклажанный веер с салом Eggplant fan with lard

Eggplants will help you lower your cholesterol levels. This product contains a small amount of calories and also contains many vitamins and minerals. By the way, if you think that eggplant is a vegetable, you are mistaken. From a botanical point of view, eggplant is a berry. But we are accustomed to perceive it as a vegetable. Especially in combination with lard and spices.


Баклажаны помогут снизить холестерин. Это низкокалорийный продукт, богатый витаминами и минералами. К слову, если считать баклажан овощем, ошибочно: с ботанической точки зрения он ягода, хотя мы обычно воспринимаем его именно как овощ, особенно в сочетании с салом и специями.


Steps / Шаги:

  1. Wash the eggplants and pat dry with a napkin. Peel and chop the garlic. Cut the lard into slices, the pieces should correspond to the number of cuts in the eggplants, pepper the lard, sprinkle with cumin or caraway seeds.
    Баклажаны помойте, промокните салфеткой. Чеснок почистьте и измельчите. Сало нарежьте пластинами, кусочков должно получиться по количеству надрезов в баклажанах, сало поперчите, притрусите зирой или тмином.
  2. Cut the eggplant lengthwise into a fan down to the tail in several places. Each eggplant should have 2-3 cuts.
    Разрежьте баклажан вдоль веером до хвостика в нескольких местах. На каждом баклажане должно быть 2-3 надреза.
  3. Grease the eggplants with vegetable oil. Place pieces of lard and garlic into the cuts of the eggplant.
    Баклажаны смажьте растительным маслом. В надрезы баклажана вложите кусочки сала и чеснока.
  4. Place the eggplants in a baking dish, add salt and bake in the oven for 40-50 minutes at 200°C. Ready eggplants should be soft inside.
    Сложите баклажаны в форму для запекания, посолите и запекайте в духовом шкафу 40-50 минут при температуре 200°С. Готовые баклажаны должны быть мягкими внутри.
  5. Place the still hot eggplants on a large flat plate and sprinkle them with any herbs. Eggplants will go well with thinly sliced ​​onions in half rings and thinly sliced ​​tomatoes.
    Еще горячие баклажаны выложите на большую плоскую тарелку, посыпьте их любой зеленью. Баклажаны будут хорошо сочетаться с луком тонко нарезанным полукольцами и помидорами, тонко нарезанными пластинами.
Резепт с сайта foods3.ru
Recipe from foods3.su

eng3info@gmail.com Наш телеграм канал 🤖 Бот учит английскому