Bring water to boil for spaghetti. Grate the cheese.
Поставьте закипать воду для спагетти. Натрите сыр.
Once the water has boiled, place the pasta into the pan. Reduce heat and simmer until tender, 5-7 minutes.
После закипания воды положите пасту в кастрюлю. Убавьте огонь и варите до готовности в течение 5-7 минут.
In a dry frying pan, fry the bacon on each side for 2 minutes until crispy. Place bacon on a plate.
В сухой сковороде обжарьте бекон с каждой стороны по 2 минуты до хрустящей корочки. Выложите бекон на тарелку.
Place the boiled spaghetti in the pan with the fat remaining from frying the bacon. Season with ketchup. Add salt and pepper to taste. Stir until smooth.
В сковороду с жиром, оставшемся от жарки бекона, выложите вареные спагетти. Заправьте кетчупом. Соль и перец добавьте по вкусу. Перемешайте до однородного состояния.
Place bacon on top and sprinkle with grated cheese. Cover with a lid to melt the cheese.
Сверху выложите бекон и посыпьте тертым сыром. Накройте крышкой, чтобы сыр расплавился.
Serve the pasta on a large plate with chopped green onions on top. The dish can be supplemented with cherry halves placed around the edges.
Подайте макароны на большой тарелке, посыпав сверху измельченным зеленым луком. Блюдо можно дополнить половинками черри, выложенными по краям.