Peel the carrots and wash them. Cut the carrots lengthwise into thin slices. Peel the onion and cut into half rings. Wash the meat, rub with salt. Rub the cauldron with plenty of salt. Fill with water, clean, pour it out and put on fire. Peel the garlic. Wash the chili, remove seeds and chop. Rinse the rice.
Очистите морковь, помойте. Нарежьте морковь вдоль, тонкими слайсами. Очистите лук, нарежьте полукольцами. Вымойте мясо, натрите солью. Казан натрите большим количеством соли. Залейте водой, очистите, вылейте ее и поставьте на огонь. Чеснок очистите. Чили помойте, очистите от семечек, нарежьте. Промойте рис.
When the water in the cauldron has evaporated, pour in 300 ml of vegetable oil. Heat for 5-7 minutes. Place meat with fat. Cook for 10-12 minutes, stirring.
Когда в казане испарится вода, влейте 300 мл растительного масла. Прокалите в течение 5-7 минут. Выложите мясо с жиром. Готовьте в течение 10-12 минут, помешивая.
Add onions and carrots to the meat and stir. Fry for another 10-12 minutes. Pour in 0.5 cups of water, simmer for 5-7 minutes. Add the heads of garlic and chili and simmer for 5-7 minutes.
К мясу всыпьте лук, морковь, перемешайте. Жарьте еще 10-12 минут. Влейте 0,5 стакана воды, тушите 5-7 минут. Выложите головки чеснока, чили, тушите в течение 5-7 минут.
Pour the washed rice into the cauldron. Add spices, raisins. Pour in water so that it covers all the rice. Simmer for 15-20 minutes.
Всыпьте в казан промытый рис. Добавьте специи, изюм. Влейте воду так, чтобы она покрыла весь рис. Тушите в течение 15-20 минут.
Serve the pilaf hot. Add fresh vegetables.
Подавайте плов горячим. Добавьте свежих овощей.