Mix all the spices.
Смешайте все пряности.
Prepare a brine with bay leaf, cloves and pepper. Boil and then cool. Immerse the lard in brine. Keep it like this for 3 days in the refrigerator.
Приготовьте рассол с лавровым листом, гвоздикой и перцем. Вскипятите и затем остудите. Сало погрузите в рассол. Держите так 3 суток в холодильнике.
Remove from brine, dry and ventilate. Then sprinkle the lard with the pepper mixture on the cheesecloth. Wrap it up and roll it with a rolling pin. Place in the refrigerator for a day.
Достаньте из рассола, обсушите и проветрите. Затем на марле обсыпьте сало перцовой смесью. Заверните, прокатайте скалкой. Уберите в холодильник на сутки.
Place a piece of lard on bread. Serve along with greens.
Кусочек сала положите на хлеб. Подавайте на стол вместе с зеленью.