Boil 8 hard-boiled eggs, then cool and peel. Wash the spinach and tear off the leaves; place the leaves in boiling water for 1 minute until they become limp. Cut a piece of foil.
Отварите 8 яиц вкрутую, затем охладите и почистите. Вымойте шпинат и оборвите листья, опустите листья на 1 минуту в кипяток, чтобы ни обмякли. Отрежьте кусочек фольги.
Add finely chopped onion, crustless bread soaked in warm milk, egg, salt, ground black pepper and chicken seasoning to the minced chicken. Mix everything thoroughly and beat. If you have some minced meat left over later, you can make cutlets from it. Cut the fillet into pieces and beat under cling film. Season with salt and pepper.
Добавьте к куриному фаршу мелко нарезанный лук, размоченный в теплом молоке хлеб без корочки, яйцо, соль, черный молотый перец и приправу куриную. Тщательно все перемешайте и отбейте. Если потом у вас останется фарш, сможете приготовить из него котлет. Нарежьте кусочками филе и отбейте под пищевой пленкой. Посолите и поперчите.
Wrap seven boiled eggs in spinach leaves, possibly in several layers. Next, assemble the roll. Grease the pan with oil and place the chicken chops, leaving a few pieces to cover the top of the roll later.
Оберните семь вареных яиц листьями шпината, можно в несколько слоев. Далее собирайте рулет. Смажьте форму маслом и выложите куриные отбивные, оставьте несколько штучек, чтобы потом накрыть рулет сверху.
Lay out some of the minced meat and smooth it with a damp hand. Then add eggs wrapped in spinach leaves. Place minced meat on top and cover with chops. Grease the roll with butter. To prevent the roll from baking prematurely, cover it with foil.
Выложите часть фарша и разровняйте его влажной рукой. Затем выложите яйца, обмотанные листьями шпината. Сверху выложите фарш и накройте отбивными. Смажьте маслом рулет. Чтобы рулет преждевременно не запекся, накройте его фольгой.
Place the pan with the roll in an oven preheated to 180°C. If you have a large roll, then keep it in the oven for 60 minutes with foil, and 45 minutes without foil. If the roll turns out to be small, then the baking time will decrease accordingly.
Поставьте форму с рулетом в разогретую до 180 °C духовку. Если у вас получился большой рулет, то держите его 60 минут с фольгой в духовке, а 45 минут без фольги. Если рулет получился небольшой, то и время запекания соответственно уменьшиться.
Decorate the chicken roll with grated boiled egg, first the white and then the yolk. You can place lettuce leaves and a tomato cut into slices in the middle of the roll.
Украсьте куриный рулет тертым вареным яйцом, сначала белок, а потом желток. В середину рулета можете поместить листья салата и помидор разрезанный на дольки.