Rinse the raisins and soak in hot water for 10 minutes. Rub the cottage cheese through a sieve or punch it with a blender. Peel the apples, cut out the core, and grate the pulp on a fine grater. Separate the egg white from the yolk.
Изюм промойте и залейте горячей водой на 10 минут. Творог протрите через сито или пробейте блендером. Яблоки очистите, вырежьте сердцевину, а мякоть натрите на мелкой терке. Яичный белок отделите от желтка.
Beat the whites into a fluffy foam. Mix cottage cheese with yolk, grated apples and raisins. Add the beaten egg white, mix gently.
Белок взбейте в пышную пену. Смешайте творог с желтком, тертыми яблоками и изюмом. Добавьте взбитый белок, аккуратно перемешайте.
Place the mixture in silicone or ceramic molds and place in the microwave. Cook on high power for 5 minutes.
Разложите массу в силиконовые или керамические формочки и поставьте в микроволновую печь. Готовьте на максимальной мощности 5 минут.
Delicate apple and curd soufflé is ideal with a cup of morning coffee.
Нежное яблочно-творожное суфле идеально подойдет к чашечке утреннего кофе.