Recipes / Tender leeks in marinade Нежный лук-порей в маринаде
The most tender part of the leek is the white stem that grows underground. Most often, only it is added to dishes. Onions, like most vegetables, contain many useful substances: B vitamins, vitamin C, large amounts of potassium, as well as phosphorus, calcium, magnesium, sodium. And in the marinade it turns out even more tender.
Самая нежная часть порея — светлый стебель, растущий под землёй. Чаще всего в блюда добавляют именно его. В луке, как и во многих овощах, содержится множество полезных веществ: витамины группы B, витамин C, значительное количество калия, а также фосфор, кальций, магний и натрий. А в маринаде он становится ещё нежнее.
Steps / Шаги:
Wash the leek, remove the root and outer green leaves. Finely chop the capers. Crush the anchovies with a fork.
Промойте порей, удалите корень и внешние зеленые листья. Мелко порежьте каперсы. Раскрошите анчоусы вилкой.
Bring a large pot of salted water to a boil. Add the onion and cook for 15 minutes. Dissolve the salt in the vinegar and then add the oil. Beat well with a fork. Add capers and anchovies.
Доведите большую кастрюлю подсоленной воды до кипения. Отправьте туда лук и варите 15 минут. Растворите соль в уксусе, а потом добавьте масло. Хорошо взбейте вилкой. Внесите каперсы и анчоусы.
Drain the water. Place it on a plate.
Слейте воду. Выложите его на блюдо.
Pour over the sauce and serve warm.
Полейте с соусом и подавайте теплым на стол.