Peel and wash the potatoes. Prepare a baking dish, grease it with butter and sprinkle with breadcrumbs.
Очистите и вымойте картофель. Приготовьте форму для запекания, смажьте ее маслом и посыпьте сухарями.
Boil the potatoes and then mash them into a puree. Add milk, yolks and half the butter to the potatoes. Mix everything well.
Картофель отварите, а затем разомните в пюре. Добавьте в картофель молоко, желтки и половину масла. Все хорошо перемешайте.
Whisk the egg white into a foam and carefully fold into the dish. Place the souffle in the mold. Spread some sour cream on top of the soufflé and bake in a preheated oven for 30 minutes.
Белок взбейте в пену и аккуратно введите в блюдо. Выложите суфле в форму. Сверху суфле смажьте частью сметаны и запекайте в разогретой духовке 30 минут.
Sprinkle with herbs and serve with sour cream.
Посыпьте зеленью и подавайте на стол со сметаной.