Remove the butter from the refrigerator in advance to soften it. Peel the carrots and onions, wash them and cut them into cubes. Rinse the rabbit meat with water, dry with a paper towel and also cut into cubes.
Сливочное масло заранее достаньте из холодильника, чтобы оно размягчилось. Морковь и лук почистите, помойте и нарежьте кубиками. Мясо кролика ополосните водой, обсушите бумажным полотенцем и тоже нарежьте кубиками.
Place chopped meat and vegetables into a blender bowl. Grind until smooth. Add semolina, milk, egg and soft butter. Add some salt.
В чашу блендера положите нарезанное мясо и овощи. Измельчите до однородности. Добавьте манную крупу, молоко, яйцо и мягкое сливочное масло. Посолите.
Fill silicone molds with minced meat and place them in a double boiler. Pour 2 glasses of water into the bowl and turn on the “Steam” mode. Set the timer for 25 minutes.
Силиконовые формочки наполните фаршем и поставьте их в пароварку. В чашу влейте 2 стакана воды и включите режим «Варка на пару». Таймер поставьте на 25 минут.
Pour sour cream sauce over tender rabbit soufflé and serve with boiled rice and vegetable salad.
Нежное суфле из кролика полейте сметанным соусом, подавайте с отварным рисом и овощным салатом.