Clean the lard, wash and dry. Cut a large piece into bars. And make cuts across. Pass the garlic through a press.
Сало очистите, помойте и обсушите. Большой кусок разрежьте на бруски. И сделайте надсечки поперек. Чеснок пропустите через пресс.
Place paprika, pepper and salt in a bowl. Grate the lard with garlic and roll well in spices. Place in a bowl, place a saucer on top and press down with a weight: a bottle or can of water.
В миску высыпьте паприку, перец и соль. Чесноком натрите сало и хорошо обваляйте в специях. Положите в миску, сверху положите блюдце и придавите грузом: бутылкой или банкой с водой.
Leave the lard for 1 day at room temperature. Then put the pieces in a bag and put them in the refrigerator for 3 days.
Оставьте сало на 1 сутки при комнатной температуре. Затем уберите куски в пакет и отправьте в холодильник на 3 суток.
Serve lard along with bread, herbs and garlic.
Подавайте сало вместе с хлебом, зеленью и чесноком.