Rinse the lard thoroughly. Prepare a glass jar: wash and pour boiling water over it.
Сало тщательно промойте. Подготовьте стеклянную банку: вымойте и обдайте кипятком.
Soak the lard in water for 6 hours. Then cut it into pieces and put it in a jar.
Замочите сало на 6 часов в воде. После нарежьте его на куски и уложите в банку.
Bring the water to a boil. Add salt, bay leaf, dill and caraway seeds to it. Cool the boiling brine a little and pour the lard into it. In this form, leave it in a cool, dark place for three days.
Доведите воду до кипения. Добавьте в нее соль, лавровый лист, семена укропа и тмина. Кипящий рассол немного остудите и залейте им сало. В этом виде оставьте его в прохладном темном месте на три дня.
Serve this appetizer with a piece of black bread, herbs and garlic.
Такую закуску подавайте вместе с куском черного хлеба, зеленью и чесноком.