Wash the meat, remove films and veins, cut into small pieces. Peel the onion, wash it, cut it into half rings.
Вымойте мясо, почистите от пленок и жилок, нарежьте небольшими кусочками. Лук очистите, помойте, нарежьте полукольцами.
Place the chopped pork and onion in a deep bowl. Salt and pepper. Pour kefir over everything and stir. Leave to marinate for 30-50 minutes.
В глубокую миску выложите нарезанную свинину и лук. Посолите, поперчите. Залейте все кефиром, перемешайте. Оставьте мариноваться на 30-50 минут.
Heat a deep frying pan, add vegetable oil. Place meat with marinade. Cook until boiling over low heat, then simmer for another 25-30 minutes.
Разогрейте глубокую сковороду, добавьте растительное масло. Выложите мясо с маринадом. Готовьте до кипения на небольшом огне, затем тушите еще 25-30 минут.
Serve the stewed pork hot with a side dish of boiled rice or mashed potatoes. Add fresh vegetables or make a fresh vegetable salad.
Подавайте томленую свинину горячей к гарниру в виде отварного риса или картофельного пюре. Добавьте свежих овощей или приготовьте свежий овощной салат.