Wash the beef, remove films and veins, cut into pieces. Chop the onion. Grease the mold with oil. Separate the whites from the yolks of the eggs. Place the whites in the refrigerator.
Говядину помойте, удалите пленки и жилки, нарежьте кусочками. Измельчите лук. Смажьте форму маслом. У яиц отделите белки от желтков. Белки уберите в холодильник.
Pass the meat and onions through a meat grinder. Add the yolks and salt to the minced meat. Blend well with a blender.
Пропустите мясо и лук через мясорубку. Добавьте желтки и соль к фаршу. Хорошо перебейте блендером.
Beat the whites until foamy. Gently mix with minced meat. Place the soufflé base in a mold and cook at 185°C for 45 minutes.
Взбейте белки до пены. Аккуратно перемешайте с фаршем. Выложите основу суфле в форму и готовьте при 185 °C в течение 45 минут.
Sprinkle the dish with herbs and serve.
Посыпьте блюдо зеленью и подавайте на стол.