Prepare the soufflé molds. Break the chocolate.
Подготовьте формочки для суфле. Разломайте шоколад.
Pour gelatin into a saucepan or small saucepan and pour in a glass of water. Leave to swell for 20-30 minutes.
В сотейник или небольшую кастрюльку всыпьте желатин, влейте стакан воды. Оставьте набухать в течение 20-30 минут.
Add chocolate to gelatin, pour in cream. Place the bowl over low heat, cook until the chocolate dissolves, do not bring to a boil.
К желатину добавьте шоколадку, влейте сливки. Поставьте посуду на небольшой огонь, готовьте до растворения шоколада, не доводите до кипения.
Remove from heat. Add coffee and mix. Place cottage cheese in a separate bowl, add honey, mix. Place the chocolate-coffee mixture in a bowl with the cottage cheese. Beat with a mixer. Pour the resulting mass into molds and place in the refrigerator.
Снимите с огня. Всыпьте кофе, смешайте. В отдельную миску выложите творог, добавьте мед, смешайте. Выложите шоколадно-кофейную массу в миску к творогу. Взбейте миксером. Получившуюся массу разлейте по формочкам, отправьте в холодильник.
Serve the soufflé chilled and top with coconut or chopped nuts.
Подавайте суфле охлажденным, сверху посыпьте кокосовой стружкой или измельченными орешками.