Separate the whites from the yolks. Warm the milk a little.
Белки отделите от желтков. Молоко немного подогрейте.
In a saucepan, combine the yolks with sugar, beat with a mixer or by hand with a whisk until the mixture turns white. Add flour, vanillin and grind well. Gradually, stirring, pour in milk in a thin stream. Then put the saucepan on the fire and cook the mixture until thick, stirring constantly.
В сотейнике соедините желтки с сахаром, взбейте миксером или вручную венчиком, прока масса не станет белой. Добавьте муку, ванилин и хорошо разотрите. Постепенно, размешивая, тонкой струйкой вливайте молоко. Затем поставьте сотейник на огонь и проварите смесь до загустения, постоянно мешая.
Beat the whites with a mixer until stiff peaks form. Combine the egg-milk custard mixture with the whites, stirring gently so that the whites do not fall off. Place the dough in a small pan, greased and sprinkled with flour. Fill out the form ¾ full. Bake at 200°C for approximately 15 minutes.
Белки взбейте при помощи миксера до плотных пиков. Соедините яично-молочную заварную массу с белками, аккуратно перемешивая, чтобы белки не опали. Выложите тесто в небольшую форму, смазанную маслом и присыпанную мукой. Форму заполняйте на ¾. Запекайте при 200 °С примерно 15 минут.
The finished soufflé can be poured with melted chocolate and decorated with fresh berries.
Готовое суфле можно полить растопленным шоколадом и украсить свежими ягодами.