Boil the fish. Remove bones. Peel the potatoes, rinse, boil and puree. Separate the white from the yolk. Beat the egg whites until foamy.
Отварите рыбу. Очистите от костей. Почистите картофель, промойте, отварите и измельчите в пюре. Отделите белок от желтка. Взбейте белок до пены.
Place fish and crushed potatoes in a deep bowl. Pepper, salt, pour in cream. Mix. Add the yolk, beat until smooth.
В глубокую мисочку выложите рыбу, толченый картофель. Поперчите, посолите, влейте сливки. Смешайте. Добавьте желток, взбейте до однородности.
Grease a baking dish with butter. Place the mixture into it. Preheat the oven to 180ºC. Place the baking tray with the soufflé and cook for 30-40 minutes.
Форму для выпекания смажьте сливочным маслом. Выложите в нее массу. Разогрейте духовку до 180 ºС. Поставьте противень с суфле, готовьте в течение 30-40 минут.
Serve the soufflé slightly chilled with fresh vegetables.
Суфле подавайте слегка охлажденным к свежим овощам.