Wash the pork, cut into small cubes. Peel the onions and carrots. Cut the onion into half rings or quarters, carrots into small strips. Rinse the rice several times. Press the garlic a little without peeling.
Помойте свинину, нарежьте небольшими кубиками. Лук и морковь очистите. Лук нарежьте полукольцами или четвертинками, морковь – мелкой соломкой. Несколько раз промойте рис. Чеснок немного продавите не очищая.
Heat a frying pan, fry the pork, place in a separate deep bowl. Pour a little vegetable oil into a frying pan, add chopped vegetables, fry until half cooked. Place in a bowl with the meat.
Разогрейте сковородку, обжарьте свинину, выложите в отдельную глубокую посуду. В сковородку влейте немного растительного масла, выложите нарезанные овощи, обжарьте до полуготовности. Выложите в посуду к мясу.
Add washed and dried rice to the bowl with the meat and vegetables. Salt, pepper, add spices, mix everything. Place the dish in the baking sleeve and tie one end. Add garlic.
В чашу к мясу и овощам всыпьте промытый и высушенный рис. Посолите, поперчите, добавьте специи, все смешайте. Поместите посуду в рукав для запекания, завяжите один конец. Добавьте чеснок.
Place the pilaf in the sleeve into a baking dish. Pour in water and tie the other end of the sleeve. Preheat the oven to 180 ºС, place the pan with pilaf to cook for 35-40 minutes. 10-15 minutes before the end, make a cut in the sleeve and continue baking.
Плов в рукаве переложите в форму для запекания. Влейте воды, завяжите второй конец рукава. Разогрейте духовку до 180 ºС, поставьте форму с пловом готовиться в течение 35-40 минут. За 10-15 минут до конца сделайте надрез в рукаве, поставьте дальше запекаться.
When serving pilaf, remove the garlic cloves. Serve the dish hot with vegetable salad and freshly baked flatbread.
При подаче плова уберите зубчики чеснока. Подавайте блюдо горячим к овощному салату и свежеиспеченным лепешкам.