Thaw the hake fillet and cut into small pieces. Peel the onion and chop it with a knife.
Филе хека разморозьте и нарежьте небольшими кусочками. Лук очистите и измельчите ножом.
Place the saucepan on the fire, add the butter and melt it. Add flour, stir with a whisk. While stirring, pour in the heated milk, salt and add nutmeg. Keep on the heat until the sauce thickens (about 5 minutes) and stir constantly with a whisk.
Сотейник поставьте на огонь, положите масло и растопите его. Добавьте муку, размешайте венчиком. Помешивая, влейте подогретое молоко, посолите, добавьте мускатный орех. Держите на огне, пока соус не загустеет (приблизительно 5 минут) и все время помешивайте венчиком.
Grease the mold with oil and place the fish in it. Flatten and bake at 190℃ for about 35 minutes. Remove the souffle dish from the oven, pour the bechamel sauce on top and bake for another 10 minutes.
Форму смажьте маслом и выложите в нее рыбу. Разровняйте и запекайте при 190 ℃ около 35 минут. Достаньте форму с суфле из духовки, вылейте сверху соус бешамель и поставьте запекаться еще на 10 минут.
Cut the slightly cooled soufflé into portions, garnish with parsley sprigs and serve with a salad of fresh vegetables.
Слегка остывшее суфле разрежьте на порционные кусочки, украсьте веточками петрушки и подавайте с салатом из свежих овощей.