Prepare the grill and grill. Let the dumplings thaw a little, but not until soft.
Подготовьте мангал и решетку для запекания. Дайте немного оттаять пельменям, но не до мягкости.
In a deep plate or bowl, mix mayonnaise, ketchup and mustard. Salt and pepper. Place dumplings in the sauce and stir gently. Leave for 10 minutes.
В глубокой тарелке или миске смешайте майонез, кетчуп и горчицу. Посолите, поперчите. Выложите в соус пельмени и аккуратно перемешайте. Оставьте на 10 минут.
Preheat the grill. Place the dumplings in the sauce on the grill, fry on both sides for 3-4 minutes until done.
Разогрейте мангал. Выложите пельмени в соусе на решетку, обжаривайте с обеих сторон по 3-4 минуты до готовности.
Serve the dumplings hot on one large platter with beer. Add herbs and fresh vegetables.
Подавайте пельмешки горячими на одном большом блюде к пиву. Добавьте зелени и свежих овощей.