Remove the skin from the lard, cut into small pieces, and freeze a little in the refrigerator. Peel the garlic, chop with a knife or in a garlic press.
Удалите с сала шкуру, нарежьте небольшими кусочками, немного подморозьте в холодильнике. Очистите чеснок, измельчите ножом или в чеснокодавке.
Grind the frozen lard through a meat grinder. Add chopped garlic. Season the resulting mass with salt and pepper. Mix thoroughly and shape into a sausage. Wrap in cling film.
Подмороженное сало перекрутите через мясорубку. Добавьте измельченный чеснок. Полученную массу посолите, поперчите. Основательно смешайте, придайте форму колбаски. Заверните в пищевую пленку.
For a brighter taste, you can additionally roll the prepared mass in a mixture of spices. Serve with sliced bread.
Для более яркого вкуса приготовленную массу можете дополнительно обвалять в смеси специй. Подавайте на стол к нарезанному хлебу.