Peel the onions, wash the chicken fillet. Prepare utensils for cooking.
Почистите лук, помойте куриное филе. Подготовьте посуду для приготовления.
Cut the peeled onion into small cubes. Squeeze out excess juice from sauerkraut and chop finely. Grind the chicken fillet in a meat grinder or blender with a knife attachment. In a deep plate, mix minced meat, onion, sauerkraut, semolina, egg, pepper, salt.
Очищенный лук нарежьте мелкими кубиками. Отожмите квашеную капусту от лишнего сока и мелко нарежьте. Измельчите куриное филе в мясорубке или в блендере с насадкой «нож». В глубокой тарелке смешайте фарш, лук репчатый, капусту квашеную, крупу манную, яйцо, перец, соль.
Mix the minced meat thoroughly, compacting it and leave for 20 minutes for the semolina to swell. Make cutlets from the remaining minced meat and bread them in breadcrumbs.
Тщательно перемешайте фарш, утрамбовывая и оставьте на 20 минут, чтобы манка набухла. Из оставшегося фарша делайте котлеты и запанируйте в сухарях.
Heat the vegetable oil in a frying pan and place the cutlets there, fry over medium heat until golden brown, about 3-5 minutes. Turn the cutlets over and cover with a lid, cook for another 5-6 minutes. Place the cooked cutlets on a napkin or paper towel to absorb the oil.
Разогрейте растительное масло в сковородке и выложите туда котлеты, обжаривайте на среднем огне, до золотистой корочки, примерно 3-5 минут. Переверните котлеты и накройте крышкой, готовьте еще 5-6 минут. Приготовленные котлеты выложите на салфетку или бумажное полотенце, чтобы в него впиталось масло.
Serve the cutlets hot; you can prepare a side dish for them. Decorate with greens on top.
Подавайте котлеты горячими, можете приготовить к ним гарнир. Украсьте сверху зеленью.