Rinse the lard and dry. Peel the garlic. Cut the lard into several pieces, divide the garlic cloves in half and cut each piece in half again.
Промойте сало и обсушите. Очистите чеснок. Разрежьте сало на несколько частей, а зубчики чеснока разделите пополам и каждый кусочек еще раз разрежьте пополам.
Mix salt, basil, cumin and pepper. Break and rub the bay leaf between your palms. Make slits in the lard and stuff with garlic.
Смешайте соль, базилик, тмин и перец. Разломайте и разотрите лавровый лист между ладонями. Сделайте в сале разрезы и нашпигуйте чесноком.
Dip lard into a mixture of salt and spices. Place the lard pieces in a dry bowl, skin side down. Cover with film and press down with a weight. Cover the dish with a lid and place in a cool place for 3 days.
Обмакните сало в смесь соли и специй. Куски сала положите в сухую миску кожей вниз. Накройте пленкой и прижмите грузом. Посуду накройте крышкой и поставьте в холодное место на 3 дня.
Serve lard with rye bread.
Подавайте сало с ржаным хлебом.