Clean the pike. Cut the finished fillet, zucchini, onion and lard into cubes. Soak the bread in milk. Pour boiling water over the oil.
Щуку очистите. Готовое филе, кабачок, лук и сало нарежьте кубиками. Хлеб замочите в молоке. Масло залейте кипятком.
Grind the zucchini, onions, bread and lard in a meat grinder. Add salt and spices. In a separate bowl, mix sour cream with flour and butter. Break an egg into them. Mix everything until completely thickened.
Кабачок, лук, хлеб и сало прокрутите в мясорубке. Добавьте соль и специи. В отдельной миске смешайте сметану с мукой и маслом. Разбейте к ним яйцо. Все смешайте до полного загустения.
Roll out the dough, cut into small pieces and roll each into a circle. Place a little filling in the center of each circle and form dumplings. Boil them in salted water for 10 minutes.
Раскатайте тесто, нарежьте на маленькие кусочки и каждый раскатайте в кружочек. В центр каждого круга выложите немного начинки и слепите пельмени. Варите их в подсоленной воде 10 минут.
Serve dumplings with sour cream or butter.
Подавайте пельмени со сметаной или сливочным маслом.