Rinse the meat, dry with paper towels and cut into small pieces. Peel the carrots and onions. If the pepper is frozen, defrost it at room temperature in advance. Cut carrots and sweet peppers into cubes.
Мясо промойте, просушите с помощью бумажных полотенец и нарежьте небольшими кусочками. Почистите морковь и лук. Если перец замороженный, заранее разморозьте при комнатной температуре. Морковь и сладкий перец нарежьте брусочками.
Add the meat to a preheated frying pan and fry it for about 5 minutes over high heat and add onions, carrots, bell peppers and green onions to it. Reduce heat and simmer for another 5 minutes.
В разогретую сковородку добавьте мясо и обжарьте его около 5 минут на сильном огне и добавьте к нему лук с морковью, сладким перцем и зеленым луком. Уменьшите огонь и потушите еще минут 5.
While the spaghetti is cooking, add tomato paste and spices to taste. Mix well and then add the boiled sauce and water to cover the ingredients. Cover with a lid and simmer for 10 minutes. Then add the spaghetti to the meat and vegetables. Mix well.
Пока варятся спагетти добавьте в сковороду томатную пасту и специи по вкусу. Хорошо перемешайте и затем добавьте кипяченую соус и воду так, чтобы она покрыла ингредиенты. Накройте крышкой и томите в течение 10 минут. Затем добавьте спагетти к мясу с овощами. Хорошо перемешайте.
When serving, garnish the dish with fresh herbs and add a sprig of basil for a richer flavor. Spaghetti with pork can be served as a separate dish or with a light vegetable salad.
При подаче украсьте блюдо свежей зеленью и для более насыщенного аромата положите веточку базилика. Спагетти со свининой можно подать как самостоятельно блюдо, так и с легким овощным салатом.