Cut the meat into medium pieces, rinse well. Chop the vegetables. Pass the garlic through a garlic press.
Мясо нарежьте средними кусочками, хорошо промойте. Нарежьте овощи. Чеснок пропустите через чеснокодавку.
Drop the vegetables into well-heated oil one by one. Sauté the onion for 3-5 minutes, then the carrots, and finally the garlic.
В хорошо нагретое масло по очередности опустите овощи. Лук пассируйте 3-5 минут, затем морковь, и в конце чеснок.
Add meat to vegetables, fry for 5-10 minutes, add tomato paste, spices and a little water. In this state, simmer the meat and vegetables for about an hour.
Добавьте к овощам мясо, обжарьте минут 5-10, добавьте томатную пасту, специи и немного воды. В таком состоянии потушите мясо с овощами около часа.
At this time, rinse the buckwheat well and add water while the meat is stewing. Check the meat for doneness. Drain the grain well and add to the meat.
В это время хорошо промойте гречневую крупу, залейте водой на время тушения мяса. Проверьте мясо на готовность. Хорошо слейте воду с крупы и добавьте к мясу.
This dish can be served with sour cream or other sauce. To make it unique, garnish with herbs or slices of fresh vegetables.
Это блюдо можно подать со сметаной или другим соусом. Для придания уникальности украсьте зеленью или дольками свежих овощей.