Preheat the oven to 200 °C in advance. You also need to wash the fish; if it is frozen, leave it overnight and start cooking the next day.
Заранее разогрейте духовку до 200 °C.Также необходимо вымыть рыбу, если она замороженная, оставьте ее на ночь и на следующий день приступайте к приготовлению.
Take the fish and marinate it. This could be a mixture of fish seasonings or just a marinade with salt and pepper. The more complex the marinade, the tastier the fish turns out, thus the real taste of the fish is expressed more clearly. Squeeze lemon juice onto the fish and pour soy sauce over it. Give the fish about 15 minutes to absorb all the flavors of the spices.
Возьмите рыбу и замаринуйте. Это может быть смесь приправ для рыбы или просто маринад с солью, перцем. Чем сложнее маринад, тем вкуснее получается рыба, таким образом настоящий вкус рыбы выражается ярче. Выжмите сок лимона на рыбу и вылейте на нее соевый соус. Дайте минут 15 впитать рыбе все ароматы специй.
Wrap the fish in foil to make it juicier. Bake for 20 minutes or until done. At this time, rinse the buckwheat and remove excess debris if necessary. Place the cereal in salted water to cook until cooked. Place the buckwheat and hake on a plate.
Заверните рыбу в фольгу, так она получится более сочной. Отправьте запекаться на 20 минут или до готовности. В это время промойте гречку, удалите лишний мусор в случае необходимости. Поставьте в подсоленную воду вариться крупу до готовности. Выложите гречку с хеком на тарелку.
This dish is quite simple, but to make it more interesting, serve the porridge and fish with a fresh salad or individual vegetables, such as tomato slices and herbs.
Это блюдо достаточно простое, но, чтобы его сделать интереснее, подайте кашу и рыбу со свежим салатом или отдельными овощами, например, дольками помидоров с зеленью.