Wash the wings, remove excess feathers, and dry with a paper towel.
Помойте крылышки, удалите лишние перья, и обсушите бумажным полотенцем.
Place all the wings in a deep bowl. Sprinkle with salt and adjika. Top with mayonnaise. Marinate and leave for half an hour in the refrigerator.
В глубокую миску положите все крылышки. Посыпьте солью и аджикой. Полейте майонезом. Замаринуйте и оставьте на полчаса в холодильнике.
Fry the marinated wings in sunflower oil for about 10 minutes on each side. Add soy sauce. Cover with a lid or foil and simmer until all the sauce has evaporated.
Маринованные крылья обжарьте на подсолнечном масле около 10 минут с каждой стороны. Добавьте соевый соус. Накройте крышкой или фольгой и тушите, пока весь соус не выкипит.
Serve wings with sour cream sauce or ketchup. Chicken wings can be served as a separate dish or with your favorite side dish or light salad.
Подайте крылышки со сметанным соусом или с кетчупом. Куриные крылышки можно подать как самостоятельное блюдо, так и вместе с любимым гарниром или легким салатом.