Boil and then peel the beets. Drain the juice from the corn. Rinse the dill and lettuce.
Отварите и после чего очистите свеклу от кожицы. Слейте сок из под кукурузы. Укроп и салат промойте.
Cut the carrots and beets into small strips. Finely chop the dill and tear the salad into small pieces.
Морковь и свеклу нарежьте небольшой соломкой. Мелко нарежьте укроп и порвите салат на небольшие кусочки.
Combine all the beets, carrots, corn, dill and lettuce in a container. Season with spices, oil, soy sauce and lemon juice.
В емкости соедините все свеклу, морковку, кукурузу, укроп и салат. Заправьте специями, маслом, соевым соусом и лимонным соком.
You can prepare garlic croutons for the salad. This type of salad also goes well with pasta, buckwheat porridge and rice.
К салату можете приготовить чесночные гренки. А так же данный вид салата отлично сочетается с макаронными изделиями, гречневой кашей и рисом.