Wash the Chinese cabbage leaves thoroughly, chop them coarsely and pour boiling water over them. After 10 minutes, drain the water and squeeze the cabbage well. Pass the meat through a meat grinder and knead into homogeneous minced meat. Rinse the rice well until the water runs clear.
Листы пекинской капусты тщательно вымойте, крупно нарежьте и залейте кипятком. Через 10 минут слейте воду и выжмите хорошо капусту. Перепустите мясо через мясорубку и вымесите однородный фарш. Рис промойте хорошо до тех пор, пока вода не станет прозрачной.
Add minced meat and cabbage to the rice. Then add salt, pepper, spices to taste and mix everything well. Form the minced meat into medium-sized cutlets and bread them in flour. In a preheated frying pan with vegetable oil, fry the cutlets on both sides until golden brown.
К рису переложите фарш, капусту. Затем добавьте соль, перец, специи по вкусу и все хорошо перемешайте. Слепите из фарша котлеты среднего размера и запанируйте их в муке. На разогретой сковородке с растительным маслом обжарьте котлеты с обеих сторон до румяной корочки.
Meanwhile, prepare the filling. Mix ketchup with mayonnaise in a separate container, add water, salt and pepper to taste. Pour water over the sauce, arrange the cutlets and bring to a boil. Reduce heat and simmer until tender, about 40 minutes. You can serve the cutlets on the table immediately so that they do not cool down.
Тем временем приготовьте заливку. Смешайте в отдельной емкости кетчуп с майонезом, добавьте воду, соль и перец по вкусу. Залейте соус водой, разложите котлеты и доведите до кипения. Убавьте огонь и варите до готовности около 40 минут. Сразу можно подавать котлеты на стол, чтобы они не остыли.
To decorate the dish beautifully, pour sour cream or mayonnaise into a gravy boat. Place the prepared cutlets in portions or on a common plate and sprinkle with parsley or dill. As a side dish, prepare a vegetable salad and serve in a deep glass bowl.
Чтобы красиво оформить блюдо, вылейте сметану или майонез в соусницу. Порционно или на общую тарелку выложите готовые котлеты и посыпьте петрушкой или укропом. В качестве гарнира приготовьте овощной салат и подайте в стеклянной глубокой посуде.