Peel the vegetables. Finely chop the onion and carrots. Rinse the rice in advance and drain excess water.
Почистите овощи. Мелко нарежьте лук и морковь. Промойте рис заранее и слейте с него лишнюю воду.
Place onions and carrots in a heated frying pan with oil. Fry the vegetables for 3 minutes. Then add the minced meat to the pan and continue frying for another 5 minutes. Then cover with a lid and simmer for about 3 minutes over low heat.
На разогретую сковородку с маслом выложите лук и морковь. Обжарьте овощи в течение 3 минут. После чего добавьте в сковороду фарш и продолжайте обжарить еще 5 минут. Затем накройте крышкой и тушите около 3 минут на медленном огне.
Season the minced meat with vegetables with salt and pepper. Add rice to the pan and cover with cold water. Simmer the rice with vegetables and minced meat over low heat for 20 minutes. Then pour in the sour cream and mix well. Simmer covered for another 3 minutes.
Фарш с овощами посолите и поперчите. Добавьте рис в сковороду и залейте холодной водой. Протушите рис с овощами и фаршем на медленном огне 20 минут. Затем вылейте сметану и хорошо перемешайте. Потушите под крышкой еще 3 минуты.
Rice can be served on a large plate with different types of side dishes. For example, vegetable salads. You can also decorate with greenery. Add basil sprigs for flavor. Because of its density, it can be shaped into a circle and served restaurant style, adding sour cream as a sauce.
Рис можно подать на большом плато с разными видами гарнира. Например, салаты из овощей. Также можно украсить зеленью. Для аромата добавьте веточки базилика. Из-за его плотности можно сформировать круг и подать в стиле ресторанного блюда, добавив сметаны как соус.